Greenspot Heks is één van de 10 prachtige Greenspots wandelingen. Greenspots zijn groenen wandelingen waar je echt zalig kan wandelen. Ik heb ze allemaal al gedaan. Mijn drie favorieten zijn Zammelen, Heks en Vrijhern. Stuk voor stuk prachtige wandelingen. Heks is echt een plaats waar je nog langs het boerenland kan wandelen. Ik denk dan vooral aan de velden met graan, de historieke dorpjes, de kastelen en natuurlijk ook het kasteel van Heks.

Extra informatie:

Startplaats: Brugstraat 30, 3870 Heers.
Wandelroutes:  Oranje 6km, rode 9km en gele 12km.
Extra tip: Wandelschoenen.

1. Je hebt er 3 prachtige wandelroutes.

In Heks heb je 3 prachtige routes om te bewandelen. Je start aan de Brugstraat in Heers. Parkeren kan je aan een restaurantje in de buurt. Een beetje verderop vind je namelijk de wandelplannetjes. Plus extra info over Greenspot Heks.

De 3 wandelingen die je kan doen zijn de oranje wandeling van 6km, de rode wandeling van 9km en de gele van 12km. Ik heb tot nu toe de oranje en rode wandeling gedaan. Dit jaar ga ik trouwens de gele route doen van 12km.

2. Je kan bij Greenspot Heks genieten van een prachtig uitzicht.

De eerste keer dat ik daar ging wandelen was ik echt verbaasd over het prachtige uitzicht. Zo moest ik rechtdoor wandelen langs een paar bomen. Links van mij zag ik toen een heel mooi uitzicht. Op de foto hierboven kan je het prachtige uitzicht zien.

3. Je kan daar in de avond, genieten van een mooie zonsondergang.

Ik kan het je echt aanraden om er eens een avondwandeling te maken. Ik denk dan vooral aan de zon die ondergaat. Vooral in de zomer is dit echt prachtig. Ik kan daar echt van genieten. Soms is een avondwandeling leuker dan een dagwandeling. Ga jij liever in de dag wandelen? Of maak je net zoals ik liever een avondwandeling?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

1 Reactie

  1. Dag Sanne.
    Wat een prachtig stukje over de Greenspot Heks. Chris en ikzelf en nog enkele Greenspotters controleren deze wandelwegen. Het is fijn dat je van de wandeling genoten heb een prachtig foto’s gemaakt.

    Groetjes Johnny Cloesen.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.