Misschien was je het al opgevallen maar afgelopen woensdag werd het ontzettend stil op mijn blog. Zoals jullie weten wou ik zeker mijn blog wat actiever maken. Vorige dinsdag schreef ik het laatste artikel van afgelopen week. Begrijp mij niet verkeerd, ik ga zeker niet stoppen met bloggen. Maar ik was gewoon ziek. Helaas had ik één van de buikgriep virussen. Hier door kon ik ook niet zo goed revalideren met mijn voet. In een nieuwe weekly wil ik je op de hoogte houden van mijn revalidatie met mijn voet.

Dat is trouwens echt geen lachertje als je last hebt van je voet.

Op en af stapte ik naar het wc, de vreselijke details bespaar ik je. Maar nu weet je wel waarom het zo stil was op mijn blog. Ik heb wel een paar dingen bijgeleerd over buikgriep. Drink geen water of thee. Blijkbaar is dat echt niet goed als je buikgriep hebt. Zo kan je beter drank drinken zonder prik en sportdrank. Dat zou vele beter zijn voor je buik en maag. Ik was namelijk redelijk uitgedroogd. Maar ik dronk dus wel water en dat maakte het erger. Dat wist ik niet tot als mijn dokter het vertelde. Ik heb dus weer iets bijgeleerd.

weekly
Mijn trouwe en lieve verzorger.

Helaas moest ik hier door ook mijn afspraken afzeggen bij mijn kinesist. Ik hoop alleen dat hier door mijn voet weer niet achteruit is gegaan. Morgen heb ik terug een afspraak bij de fysio geneesheer. Ik laat het je zeker nog weten hoe dit is afgelopen.

Ik wil niet te veel klagen op mijn blog. Dat vind ik zelf niet zo leuk. Nu weet je wel waarom ik zo weinig online was. De weekly is trouwens een nieuwe categorie op mijn blog. Maar hoe is jouw week geweest?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

17 Reacties

 1. Wat gevaarlijk dat je uitgedroogd was! Buikgriep is zo erg , ons hele gezin had het ooit eens tegelijk, vreselijk!

  Hier zijn de scholen weer begonnen en was dus een lekkere rustige week.

 2. Hopelijk ben je snel beter. En met een buikgriep heb je heel andere dingen aan je hoofd dan je blog. Het leverde je overigens wel weer een log op 🙂 Ik hoop dat je inmiddels weer bent opgeknapt? Mijn week was vooral inspirerend. Met eveneens een buikgriepje, een cursus en een verjaardag. Ik heb mij niet hoeven vervelen in ieder geval 🙂

 3. Balen joh! Ik hoop dat het met je voet snel beter gaat. Een Weekly-blog lijkt me een leuke categorie waarin altijd wel wat te vertellen valt 🙂

 4. Ja is niet leuk. Maar je hebt een viervoeter die je graag ziet en die zal zeker samen met U onder uw een warm dekentje gelegen hebben om terug opknappen.

 5. Vervelend zeg, dat is nooit leuk. Heel veel beterschap en hoop dat je snel minder pijn hebt.

 6. Vervelend joh om buikgriep te hebben terwijl je ook nog last hebt van je voet en dus niet zo mobiel bent. Ik wist trouwens niet dat thee in combinatie met buikgriep niet goed is, ook weer wat geleerd dus.

 7. Pff! Inderdaad nu heb ik ook bijgeleerd, ik dacht dat water juist goed was! Heel veel sterkte!

 8. Jemig, wat een ellende! M’n vader dreigde onlangs ook uit te drogen vanwege buikgriep en moest bijna worden opgenomen, maar daar was hij net een maand geleden uit nadat hij een bloedvergiftiging had gekregen. De schrik zat er dus flink in, maar hij lijkt nu weer wat op te knappen. Hoop dat jij ook goed opknapt, sterkte en beterschap in ieder geval! x

 9. Ik heb twee keer de echte buikgriep gehad waarvan ik de eerste keer ook niet wist dat je geen thee moest drinken zeg maar. Sterkte! Op naar een betere week!

 10. He bah wat balen dat je ziek was! Ik heb de afgelopen maanden wel 3-4 keer de griep gehad ik heb een slechte gezondheid dus ben daar wel aan gewend! Op naar een positieve week.

 11. Wat vervelend dat je een virus te pakken had, helemaal in combinatie met je voet geen succes zoals ik lees.

 12. Frederique Reply

  Ik dacht dat je dan juist veel water moest drinken eigenlijk. Goed dat de dokter het tegen je zei. Hopelijk heb je volgende week een betere week!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.