Januari is nog maar net de deur uit of februari is er al. Ik kan niet geloven dat de eerste maand al achter de rug is van 2020. Dit is ondertussen ook al weekly 3. Elk jaar gaat het precies sneller. Ondertussen ben ik bezig met het revalideren zoals je al weet. Vorige week was een niet zo erg zware week, gelukkig maar. Zo kwam ik eindelijk te weten wat er scheelde aan mijn voet. Ik ging ook op vrijdag mijn steunzolen opmeten. Benieuwd naar de rest van mijn week? Lees dan snel verder.

Een tevreden week. Kan je hier lezen in weekly 3.

Maandag, dinsdag en woensdag:

Op maandag, dinsdag en woensdag was ik enorm veel aan het rusten. Mijn voet deed nog steeds heel veel pijn. Ik keek toen naar heel veel serie’s op Netflix. Zo volg ik momenteel When Calls The Heart, een serie die terug gaat in de tijd. Ik vind de verhaallijnen zo leuk, de kostuums vind ik nog mooier en er spelen leuke acteurs in mee.

Donderdag, eindelijk naar de voetspecialist:

Donderdag was het dan eindelijk zo ver. Ik had een afspraak in de ochtend bij de voetspecialist. Het drukverband mocht eindelijk uit. Geen gips, dat is vele beter. Er kwam een verrassende diagnose uit na dit gesprek. Er kwamen 2 dingen uit. Mijn hiel en achillespees was overbelast. Maar ik heb ook Tarsale coalitie. Daar had ik nog nooit van gehoord. Het volledige artikel over de voetspecialist kan je hier lezen.

Vrijdag en steunzolen:

Vrijdag ging ik samen met mijn moeder naar Spronken. Daar kon ik mijn voeten laten opmeten voor steunzolen. Dat ging niet zo gemakkelijk. Ik kon geen druk zetten op mijn linker voet. Gelukkig hielpen ze mij heel goed. Volgende week maandag mag ik mijn steunzolen gaan halen. Ik ben benieuwd wat voor steunzolen het gaan zijn. Want ze heeft voor sportsteunzolen gekozen met een verhoging aan de hiel. Om de hiel minder te belasten. Bij de afdruk zagen we trouwens ook dat ik holle voeten heb.

Zaterdag, zondag, het is weekend:

Zaterdag begon ik terug te trainen op de hometrainer. Ik fiets nu 2 minuutjes per dag op mijn hometrainer. Dat is nog niet zoveel. Maar ik heb een hele slechte conditie. Die conditie moet ik leren opbouwen. Ik heb in het weekend ook heel hard gewerkt aan mijn blog.

Van elke dag bloggen naar 3 of 4 per week.

Ik wil iets minder gaan bloggen, ook online wat minder actief zijn. Ik wil mij vooral focussen op mijn revalidatie. Zo werk ik ook aan een eigen beweeg schema om mijn conditie terug op te bouwen. Waardoor ik er na hopelijk terug kan schrijven over leuke wandelingen. Maar zo ver zijn we helaas nog niet.

Als ik nu terug kijk naar mijn week in deze weekly 3, viel het eigenlijk nog heel goed mee. Mijn voet moet niet meer in het gips. Geen drukverband. Vandaag start ik trouwens terug met kini. Ik ben eigenlijk ondanks alles wat er afgelopen week is gebeurd, toch tevreden met een fijne week. Hoe was jouw week?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

1 Reactie

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.