Vandaag is het vrijdag, een mooie dag en bijna weekend. Ideaal om je blog even te spammen. Ik leer graag ook nieuwe blogs kennen. Wat is dan idealer om een paar blogs te lezen. Ik heb dit trouwens nog nooit gedaan een blogpost geschreven zodat jij lekker even je blog kan spammen. Maar ik dacht, waarom niet?

Spam je blog.

Ik moet vandaag mijzelf even ontspannen, wat is leuker dan een paar blogs te lezen? Post niet zomaar je link. Vertel even in een paar zinnen waarover je blog gaat. Waarom zou ik jouw blog moeten bezoeken en lezen? Misschien laat ik ook wel een leuke reactie achter bij jouw.

Ben jij nog opzoek naar een gastblogger? Ik kan over heel veel uiteenlopende onderwerpen schrijven maar helaas passen ze niet bij mijn blog. Dan mag je mij ook even contacteren.

Maar goed ik ben nu benieuwd naar jouw blog, je blogposts en waarover jij schrijft. Het is altijd zo leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Er zijn zoveel verschillende blogs online, iedereen verdient eens een mooie kans om je blog te spammen. Lijkt dit je leuk? Spam dan nu je blog hier onder, zodat ik lekker even kan lezen. Of stuur een mail als je nog een gastblogger zoekt

Auteur

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

21 Reacties

 1. Ik weet nog niet zo goed wat ik precies als hoofdonderwerp van m’n blog wil hebben , dus daarom probeer ik verschillende dingen uit. Bijvoorbeeld iets wat met het nieuws te maken heeft of een persoonlijk stuk. Kijk gerust rond: http:://deblogvanmark.blogspot.com

 2. Mijn blog ken je al 😀
  IK heb geen gastblogger nodig hoor. Misschien als ik weer eens een maandje weg ben. Dat lijkt me dan wel weer leuk.

 3. wij, mijn dochters, en een vaste blogster en ik schrijven over van alles en nog wat lifestyle, beauty en make up, fashion, school dingen, opvoeding en recepten, en over mijn anorexia
  ik zoek ook nog een gastblogger dus je mag mij altijd even mailen 😉
  https://lafamiliab.nl

 4. TuinenBuitenleven.com is voor alle buitenmensen. Mocht je een leuke wandel- of fietsroute uit je buurt willen beschrijven dan ben je van harte welkom voor een gastbijdrage

 5. Lief dat we even mogen spammen! Ik blog op Marushi Lifestyle. Ik blog over de onderwerpen: lifestyle, kids, beauty en fashion. Van alles en nog wat dus 🙂

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Hier kan je bekijken hoe je gegevens worden verwerkt.