Sanlavie is vandaag 1 jaar geworden. Oh wat ben ik ontzettend blij. Ik kan niet geloven dat mijn blog al 1 jaar is. Vorig jaar besloot ik in januari om terug een blog te starten. Ik wou toen vooral aan het bloggen over wandelen, outdoor en lifestyle. Maar uiteindelijk kwamen er een paar categorieën bij en een paar andere onderwerpen. Maar wat wil ik precies nog bereiken met mijn blog? Waarover ga ik dit jaar nog bloggen?

Mijn blog Sanlavie zal altijd gaan over wandelen en outdoor lifestyle.

Wandelen is mijn passie en dat zal altijd mijn passie blijven. Ondanks mijn revalidatie probeer ik af en toe toch een wandeling online te plaatsen. Voorlopig zijn dit korte wandelingen, omdat ik zelf geen lange wandelingen kan maken.

Revalideren is tegenwoordig ook een heel belangrijk onderwerp geworden op mijn blog.

Waarom blog ik over revalideren? Niet om medelijden te krijgen maar om andere mensen moed te geven. Je staat er niet alleen voor. Revalideren is inderdaad met ups en downs. Ik wil voor andere mensen een inspiratie zijn. Een revalidatie is niet alleen hard voor je lichaam maar ook voor je mind. Door er over te schrijven kan ik het revalideren een betere plaats geven. Dat is niet altijd gemakkelijk hoor. Ik heb heel positieve dagen maar ook soms een mindere dag. Dat is nu eenmaal de realiteit.

Over welke onderwerpen ga ik zeker nog bloggen?

Ik heb een klein lijstje gemaakt waar over ik zeker wil schrijven. Vooral leuke dingen, positieve dingen maar ook soms het negatieve kantje dat er bij hoort. Geen één leven is 100% perfect. Dit is mijn lijstje waarover ik dit jaar zeker wil bloggen:

 • Wandelen en revalideren zijn super belangrijk. Daar draait mijn blog ook vooral om.
 • Persoonlijke artikels komen ook aanbod: Ik denk dan vooral aan mijn revalidatie. Maar ook aan mijn bucketlist.
 • Mindfulness, positief denken, meditatie.
 • Leuke en gezellige uitstapjes die ik af en toe doe.

Maar als mijn voet beter is heb ik nog meer leuke onderwerpen en plannen voor Sanlavie. Terug bloggen voelt echt goed.

Wat wil ik nog meer bereiken met mijn blog Sanlavie?

Ik ben eigenlijk al blij met elke lezer, volger die mijn blog bezoekt. Zo had ik vorige maand meer dan 1000 bezoekers. Voor heel veel bloggers is dat niet veel maar ik ben daar al heel gelukkig om. Hopelijk blijf je mij volgen.

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

26 Reacties

 1. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag. Dat er nog veel mooie blogpublicaties mogen volgen.

 2. Felice Veenman Reply

  gefeliciteerd ! een jaar bestaan, dat vraagt om bloemen en taart! En veel succes met het volgende jaar!( gaat je vast lukken, gezien je motivatie)

 3. Gefeliciteerd met je boogverjaardag! En leuk om te lezen dat je positief bent en al plannen hebt voor dit jaar met je blog. Ik begrijp je gevoel over het aantal lezers. Ik blog zelf pas sinds 1 oktober 2019 en ben al blij met iedere bezoeker :-). Het is toch leuk als iemand je blog leest. Succes!

 4. Ben ook blij met iedere bezoeker. Heb in 2019 bijna 8500 bezoekers gehad. Kijken of dat in 2020 weer lukt/of ik er overheen kan.

  Jouw blog is een leuke om te lezen dankjewel voor je verhalen

 5. Gefeliciteerd. Klinkt gek idd ik ben al blij met 100 bezoekers 🙂 Ik kom net kijken heb nog even tijd voor de boeg.

 6. Hallo Sanne,

  Dit is hele tijd geleden bij jou. Je bent al wezen bloggen. Wat fijn dat je dat je1 jaar blogt. Je staat leuk op de foto met jou lieve hond. Leuk om te lezen.

 7. Gefeliciteerd met je eenjarige blogjubileum! En 1000 bezoekers per maand is toch hartstikke goed? Ga maar eens na hoeveel mensen dat zijn als je ze in één kamer zou stoppen! (:

 8. Gefeliciteerd met je blog verjaardag. Heel veel sterkte en succes verder met je verdere revalidatie, maar als ik het zo allemaal lees, sta je er op de juiste manier in. Heel knap van je.

 9. Gefeliciteerd met het een jarig bestaan. Hoe veel lezers je hebt hangt ook erg af van het onderwerp. Ik schrijf vooral over boeken en dat is een kleine doelgroep. Dus maanden dat ik boven de 10.000 bezoekers zal zitten zullen er haast niet zijn. Terwijl dit in andere doelgroepen juist weer een erg laag aantal is. Ik denk dat het belangrijkste is dat je zelf plezier haalt uit het bloggen

 10. Gefeliciteerd met je eerste mijlpaal als blogger! Wandelen vind ik zelf ook erg leuk, dus daar lees ik graag over!

 11. 1000 bezoekers is toch al een heel mooi begin. Die haal ik ook nog niet elke maand 🙂
  vooral lekker doorgaan met dat waar je je goed bij voelt.

 12. Gefeliciteerd met je jubileum en dit mooie aantal bezoekers per maand! Veel mensen beginnen met bloggen, maar houden het niet vol dus wees maar trots dat je zoveel artikelen hebt geschreven. Hopelijk houd je er plezier in, ik weet uit ervaring dat het niet altijd even makkelijk is 😉 Nog veel plezier en succes!

 13. Gefeliciteerd! En iedere bezoeker is er 1 natuurlijk 🙂 Je gaat vast nog meer bezoekers halen in 2020.

 14. Van harte gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je blog. Gaat je vast wel lukken om nog meer bezoekers te trekken.

 15. Gefeliciteerd met de meer dan 1.000 bezoekers! Revalideren is inderdaad een heel interessant onderwerp om over te schrijven.

 16. Positiviteit is altijd fijn om over te lezen, met de voorwaarde dat het gemeend is. Anders heeft niemand er wat aan. Nogmaals: gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 17. Gefeliciteerd! Elke bezoeker is een persoon denk ik altijd, maar als je dit dan mag bereiken is heel bijzonder

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.