Vorige week dinsdag ging ik naar de dokter. Omdat ik niet meer kon stappen toen ik thuis kwam van het werk. Gans in paniek belde ik naar de dokter. De tranen vloeiden uit mijn ogen. Oh wat had ik bang. Gelukkig voor mij kon ik onmiddellijk naar de dokter. Mijn huisarts stelde een fysio geneesheer voor. Ik had er nog nooit van gehoord. De fysio helpt mij om mijn voet beter en sterker te maken.

Ik ging op zoek naar een fysio geneesheer maar de meeste zaten volzet.

Ja echt waar de meeste zaten vol tot midden januari. Zo lang wou ik ook niet wachten. Gelukkig kwam ik terecht op een website van een andere geneesheer. Deze had nog één plaatsje vrij in december. Toen was ik echt opgelucht en ontzetten blij. 20 december was het dan zo ver.

Op 20 december ging ik naar de fysio.

Ik vond het echt spannend, want was er nog nooit geweest. De dokter was zeer vriendelijk. Hij keek naar mijn voet en zei “je hiel zit vast”. Waardoor je voet niet goed afrolt en daarom heb je zoveel pijn. Er was ook een ontsteking te zien aan de voet. Hij gebruikte toen een shockwave apparaat om mijn voet wat losser te maken. Dit apparaat is precies een hamer, zeer pijnlijk. Toen ik thuis kwam moest ik een ijszak leggen.

In januari moet ik terug onder de scanner. Dan word er een mr artro gemaakt van het linker ondergewricht van de enkel. Ik ben benieuwd of er iets uit gaat komen. Hopelijk kan de fysio mijn voet nog beter maken. Zodat het revalideren nog beter gaat. De 13e januari moet ik terug naar deze geneesheer. Ik hou jullie op de hoogte. Ben jij al eens geweest naar een fysio geneesheer?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

7 Reacties

  1. Oh, ik kan goed snappen dat je hiervan goed geschrokken bent! Gelukkig kon je alsnog iemand vinden die plek had. Misschien heb je er al over nagedacht (en ik weet niet of het in België hetzelfde is als in Nederland), maar misschien is het wijs om even te kijken naar een zorgverzekering waarbij de fysio flink vergoed wordt. Dat scheelt voor volgend jaar! Succes/beterschap en fijne dagen😘

  2. ja erg die wachttijden!! en ik had vroeger een abbo op de fysio en mijn oudste dochter nu ook

    • Wat vervelend dat je zo schrok. De fysio kent mij inmiddels door en door. Helaas nogal wat bezoekjes gebracht.

  3. Ja ik heb voor mijn rug en tijdens mijn zwangerschap vaker fysio gehad. Nooit met een shockwave apparaat. Wel met massage en oefeningen. Sterkte met je revalidatie!

  4. Yep, vroeger ben ik vaak genoeg naar een fysiotherapeut geweest. Ook jarenlang naar een haptonoom (kruising fysiotherapeut en psycholoog). Naar de fysiotherapeut ging ik regelmatig voor en na een knie-operatie. Ik hoop dat het jou gaat helpen. Sterkte.

  5. Ook vaak last van. Wij hebben daarom een massagetafel gekocht die ondulatie therapie uitvoert. Helpt bij mij wel.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.