Onlangs zag ik een evenement voorbij komen van Q Music België op facebook. Het was namelijk een loop evenement van hun en dat noemt Q Run To You. Je loopt 5km in een magisch verlicht parcour op 23 maart 2019.

Een paar jaar geleden was de Q Run To You in Hasselt en zelfs al in Aalst.

Hasselt was eigenlijk niet zo ver maar als beginner (toen) zag ik dat helemaal nog niet zitten. Aalst vond ik dan weer helaas iets te ver. Maar dit jaar zag ik dat het in Mechelen was. Al jaren vond ik niemand die mee wou naar dit event. Gelukkig voor mij heb ik nu een nieuwe vriendenkring en één kameraad wou mee gaan helpen. Ik was natuurlijk super blij. Ben er ook wel een beetje nieuwsgierig naar.

Wat is de Q Run To You?

De Q Run is eigenlijk niet echt een wedstrijd. Je schrijft je eigenlijk in met 2 helaas kan je dit niet alleen doen. Want je hebt een partner nodig om te lopen.

Het concept is eigenlijk is eigenlijk heel simpel. Je schrijft je met 2 in, start beide aan de Q Run maar aan een andere kant en zo loop je 5km naar elkaar toe. Aan de finish zie je trouwens weer je partner. Daarna kan je gezellig samen dansen. Als je het mij vraagt, is dit toch een leuk concept of niet?

Wat kost het om mee te doen aan deze Q Run?

Om je in te schrijven kost het je 40 euro voor 2 personen. Ze hebben wel een paar gegevens van je nodig zoals je t-shirt maat, je naam en rijksregisternummer. In die prijs is het volgende inbegrepen: toegang tot de run en de party. Plus de verzekering hoort er ook bij. Maar ook leuke goodies, gebruik van gemeenschappelijke kleedkamer, foto’s die je ook mag downloaden en nog vele meer. Wil je meer info over deze Run? Klik dan hier op deze link.

Ik kan echt niet wachten om deel te nemen aan deze Q Run.

Ik ben trouwens niet gesponsord om dit artikel te schrijven. Maar ik ben echt nieuwsgierig naar dit event. Want lopen op muziek met lichtgevende accessoires lijkt mij echt leuk. Plus ik heb nog nooit aan zoiets meegedaan. Dus ja ik ben enorm nieuwsgierig.

De komende weken ga ik hier trouwens in een weekly op maandag hier over schrijven. Want natuurlijk moet ik ook trainen om 5km te halen. Momenteel loop ik 5km tussen de 35 en 42minuten. Ik wil namelijk dat de duur naar 30 minuutjes gaat. Ik ben echt benieuwd of het mij gaat lukken. Heb jij trouwens al meegedaan aan dit evenement of een wedstrijd

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.