Ik wil vandaag even niet denken aan mijn voet. Je zal je misschien afvragen waarom ik er vandaag niet over wil nadenken. Ik ben ontzettend zenuwachtig voor morgen. Wat is er morgen dan zo speciaal? Morgen zie ik voor de eerste keer in 8 maanden een voetspecialist. Dus ja ik ben echt zenuwachtig.

Vandaag even een heel persoonlijk artikel met heel veel zenuwen.

Dat had ik gisteren ook al een beetje daarom dat ik even stil was op mijn social media. Als ik zenuwachtig ben word ik altijd een beetje kortaf, stil en enorm onzeker. Ook ga ik van alles opzoeken dat deed ik de afgelopen dagen al. Maar dat is omdat ik heel graag wil dat mijn voet geneest. Ik mis het wandelen echt. Als ik iets opzoek of raad vraag online dan denk ik soms oh dit kan het zijn of dit misschien. Maar eigenlijk weet ik het nog steeds niet. Die onzekerheid is erg vervelend. Niet weten wat je hebt zodat je fatsoenlijk kan revalideren is echt een ramp voor mij.

Enorm zenuwachtig voor mij afspraak morgen bij de voetspecialist.

Na 8 maanden zie ik pas een voetspecialist. Dit is helaas 100% de waarheid. Je kent het verhaal al van mijn ongeval en revalidatie. Dus dat ga ik ook niet opnieuw vertellen. Ik ben naar verschillende huisartsen geweest maar niemand stuurde mij door naar een voetspecialist. Dat snap ik nog steeds niet. Ik ben nog steeds dankbaar dat de fysiotherapeut mij wel geloofde. Hij zag echt dat er iets mis was aan mijn hiel en voet.

Daardoor wist ik echt dat ik op mijn eigen gevoel moest afgaan. Dus zocht en belde ik zelf naar een voetspecialist. Gelukkig voor mij had iemand de afspraak geannuleerd. Daardoor kon ik heel snel terecht bij deze specialist.

De pijn was ook niet meer uit te houden. Met het resultaat dat ik vorige week maandag door mijn voet zakte en viel. Zo kreeg ik terug meer pijn aan mijn enkel en hiel. Elke dag ben ik aan het aftellen. Alleen heb ik nu zoveel zenuwen. Eigenlijk erg hé. Ik hoop dat ze mij kan helpen. Want ik wil dit jaar maar 1 ding en dat is terug kunnen wandelen met Diezel. Het gevoel ook hebben dat ik terug echt kan leven. Daarom heb ik zoveel zenuwen.

Wanneer ben jij wel eens zenuwachtig?

Auteur

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

30 Reacties

  1. Goed dat je zelf actie hebt ondernomen, sterkte vandaag en ik hoop dat deze specialist iets voor je kan betekenen. Ik voel best snel spanningen en zenuwen hoor.

  2. Je bent dus doorverwezen door de fysiotherapeut? Jammer dat de huisartsen zo moeilijk doen soms. Ik had ook graag een doorverwijzing naar een podoloog gewild vanwege een vergroeide nagel door een ongeluk. Het is al eens geopereerd en vorig jaar hebben ze mijn nagel op de OK eruitgetrokken omdat ik er zoveel last van had. Helaas groeit ie weer terug. Maar het wordt een dure bedoeling als ik de behandelingen bij de podoloog zelf moet betalen…

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.