Het is zo cliché om een kerstwens op je blog neer te schrijven. Maar toch wil ik er een beetje aan meedoen. Ik hoop dat het familie feestje een beetje mee valt. Ik zie er altijd tegen op. Het voelt soms een verplichting en eigenlijk vind ik het niet zo leuk. Ik hoop op een leuke feestje maar dat is niet mijn kerstwens. Wil je mijn wens weten? Lees dan snel verder.

Mijn kerstwens is niet alleen voor mij maar ook voor jouw.

Kerstmis is de periode om even stil te staan en dankbaar te zijn om alles wat we hebben. Ben je alleen met de feestdagen? Niet getreurd, je moet het niet zien als iets slechts. Alleen zijn is niet leuk maar je hebt nu wel even rust om je heen. Geen stress, geen drukte en alleen maar rust. Je moet het als iets positiefs zien. De foto’s op fb zijn vaak een beetje fake. Zo moet je denken want gelukkig zijn is meer dan een foto.

Wat wens ik nu voor jou?

Ja zeker ook voor jouw, jij die daar alleen zit. Of als je samen zit met de hele familie. Ik wens je met kerst heel veel geluk en een super positieve dag. Fijne kerst.

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

12 Reacties

  1. Jij ook fijne feestdagen
    En je hebt gelijk. Geluk zi tf juist in kleine alledaagse dingen die je niet altijd online zet. Zoals nu vijf een wijze les en kerstwens van iemand die je eigenlijk niet kent. Dankjewel

  2. ook superfijne kerstdagen voor jou Sanne en dat je snel hersteld en terug kan gaan wandelen zo ver je maar wil 🙂

    • Wij hebben ook een heel sobere en rustige kerstavond gehad. Veel beter dan al die drukte. Alsnog heel fijne feestdagen gewenst voor jullie

  3. Bedankt! Ook voor jou fijne feestdagen gewenst en alvast de beste wensen voor 2020!

  4. “gelukkig zijn is meer dan een foto” precies, mooi gezegd. Ik hoop voor jou dat het feestje leuk is.

  5. Ik zie kerst juist helemaal niet als een verplichting en ik zie er ook niet tegenop. Ik vind het juist altijd onwijs gezellig, met z’n allen bij elkaar! Daar gaat kerst toch om.

  6. Onze eerste kerstdag was erg fijn. Op naar de tweede vandaag. Ik wens jou een gezellige, relaxte kerst toe!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.