Afgelopen zondag ging ik naar een aantal huizen kijken die versierd waren in de gezellige kerstsfeer. Maar ik mocht alleen van mijzelf gaan, als mijn voet (hiel) iets minder pijn deed. Gelukkig voor mij en mijn blog had ik eindelijk wat minder pijn. Een dagje rusten, het voetbadje, de gel hielpads heeft echt deugd gedaan. Dus ik had eindelijk een “mijn geluksdagje”.

Mijn geluksdagje op zondag 8 december was echt heerlijk.

Ik kon eindelijk nog eens een leuke plaats bezoeken zoals Marcs’s Kerstmannentuin. Echt zalig om daar even rond te wandelen. Na de verschillende kerst huizen die ik bezocht, kreeg ik pas na 2u pijn aan mijn voet. Ja dan heb ik echt een goede dag.

Mijn geluksdagje

Van zulke dagen kan ik echt genieten.

Zo een geluksdagje heb ik eigenlijk zelden maar als er zo een dagje voordoet, kan ik echt even genieten. Dan probeer ik een klein blokje om te wandelen. Of dan doe ik mijn oefeningen nog vaker. Maar op een goede dag ben ik echt gelukkig.

Revalideren is met ups en downs. Je hebt goede dagen en minder goede dagen. Soms ga ik een paar stappen voorruit en andere dagen weer 2 stappen achteruit. Ach ja, dat is ook revalideren.

Positief blijven lukt vaker als je een goede dag hebt.

Ik ben ook soms wel eens down door die voet, dan kan ik echt mijn kopje laten hangen. Dan reageer ik soms een beetje kort af. Maar op een goede dag word ik terug de vrolijke Sanne, die ik soms een beetje mis op slechte dagen. Door die vrolijke Sanne lukt het mij vaker positief te blijven dan negatief. Dus kom maar op met die goede dagen want ik ben er klaar voor.

Had jij vorig weekend een geluksmomentje of een geluksdag?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.