Ik geloof al jaren niet meer aan goede voornemens maar eerder in een fantastische wens. Ieder jaar opnieuw lees je overal dat mensen meer willen sporten, minder drinken, meer wandelen of totaal iets anders. Ik geloof er eerlijk gezegd niet meer in. Ik leef een beetje van dag tot dag. Een goed voornemen moet van uit je zelf, je hart komen. Het is zoiets als een persoonlijke groei maar dan met een positieve invloed er bij. Ja je leest het goed deze keer geen goede voornemens. Ik doe niet mee aan het cliché. Tja ik ben nu eenmaal graag een beetje anders. Ik wens je liever iets prachtigs toe in 2020.

Deze keer geen goede voornemens maar een fantastische wens voor jouw.

Ik hoop dat voor jouw 2020 een top jaar word met veel geluk, liefde en leuke mensen om je heen. Ben je net zoals ik vrijgezel? Dat hoeft helemaal niet zo slecht te zijn. Dit jaar heb ik zelfs de jaarwisseling helemaal alleen met Diezel gevierd. We maakten het gezellige met kaarsjes, een dekentje en samen lagen we gewoon aan de tv. Vond ik het erg om alleen te zijn? Nee eigenlijk niet. Alleen zijn kan ook iets positiefs zijn, zo kan je geen ruzie maken in je eentje. Wees een happy single in 2020, krijg wat zelfvertrouwen waardoor je nog meer gaat groeien als een persoon.

Kortom ik wens jouw veel geluk, liefde, veel positiviteit en minder negativiteit in je leven. 2020 word jouw jaar. Een jaar waarin van alles kan gebeuren, zolang je er zelf maar in gelooft.

Wat wens jij voor mij in 2020?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

22 Reacties

 1. Ik wens jou een mooi 2020 toe en dat het alleen maar goeds brengt! Volgens mij moet dat lukken.

 2. Ik wens dat je groots mag dromen, maar niet vergeet te genieten van kleine dingen. En vooral een gelukkig en gezond 2020!

 3. Goedemorgen,allereerst wens ik jou een liefdevol en gezond nieuwjaar toe.
  Grappig zat er precies gisteren ook zo over na te denken om geen goede voornemens mezelf op te leggen fijne dag 👋

 4. Dank je wel Sanne, ik wens jou een fantastisch 2020!
  Goede voornemens heb ik nooit, zoals het nu gaat bevalt het mij prima.

 5. Ik wens jou vreugde voor 2020
  Dat je mag vinden wat je zoekt
  Gezondheid en geluk

  Ik wens jou al wat wenselijk is!

  Groetjes,
  Hilly

 6. Dank je wel Sanne! Dat is lief! Ik wens jou en Diezel veel liefde, vrede, gezondheid en geluk toe. En wat goed dat je Oud en Nieuw met je hond hebt gevierd, je allerbeste vriend! Ja, what else do you need ♥️♥️♥️ honden zijn engeltjes op aarde dus je bent een gezegend mens liefs Amina

 7. Frederique Reply

  Ik wens jou veel geluk en een goede gezondheid in 2020. Misschien een leuke partner maar mocht die niet voorbijkomen, dan is het zonder net zo leuk inderdaad.

 8. Ik wens jou een goed en gedegen herstel toe, met veel ruimte voor dat wat er is. Ook ik geloof niet in goede voornemens. Zeker niet aan het begin van het jaar. Dat zou je altijd moeten kunnen hebben en doen.

 9. Een beetje laat alweer hihi maar ik wens je een geweldig jaar toe! 😀 Hoop dat er heel veel mooie dingen je pad op komen.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.