Vorig jaar begin maart 2020 net voor de grote lockdown kocht ik mijn eerste Lowa schoenen. Ik vind het verschrikkelijk om schoenen te kopen en ze te passen. Vroeger had ik er nooit problemen mee. Tot mijn ongeval… Ik kocht mijn wandelschoenen bij Runnerslab in Paal. Dat was een heel avontuur met mijn speciale voet. Vandaag kom je meer te weten over mijn wandelschoenen.

Ik had nog nooit schoenen gekocht bij Runnerslab.

Ik had nog nooit dure schoenen gekocht. Meestal kocht ik schoenen van rond de 65-70 euro in een gewone sportwinkel. Maar ik had toen ook geen problemen met mijn voeten. En de schoenen gingen wel eventjes mee. Maar vorig jaar moest ik echt nieuwe schoenen kopen. Ik kon mijn vorige wandelschoenen niet meer dragen. Ze waren te hoog, te klein en deden pijn aan mijn enkel. Dus ging ik op zoek naar nieuwe schoenen. Bij het Runnerslab moet je eerst een test doen met je voeten. Bij mij was dit dus wandelen. Op een computerscherm kijken ze dan naar je voeten. Zo zoeken ze voor jou de gepaste schoen. Ik paste verschillende schoenen, tot grote ergernis van mijn voet. Bij elke pas beurt kreeg ik een pijnlijke voet en enkel. Doet die voet nu nog steeds als ik nieuwe schoenen moet kopen. Uiteindelijk paste de Lowa Maddox GTX Lo Ws – allround schoenen het beste bij mijn linkse voet.

Lowa Maddox GTX Lo Ws wandelschoen.

Lowa wandelschoenen

De Lowa Maddox GTX Lo Ws wandelschoen heeft veters die je niet moet knopen maar omhoog moet schuiven. Dit is voor mijn voet de beste schoen. Ik verdraag geen vaste veters meer. Het is een gemakkelijke wandelschoen die je zelfs kan gebruiken in het dagelijks leven. Ik gebruik ze om te wandelen. Door de Gore-Tex voering zijn het waterdichte schoenen, ademende schoenen en ze beschermen je tegen het natuur geweld. Zoals bijvoorbeeld modder. Er ligt een Enduro Evo Zool in maar je kan deze er ook uithalen. Om er bijvoorbeeld je steunzolen in te leggen.

Ik ben echt tevreden over deze Lowa wandelschoenen.

Op een wandeltocht lag er heel veel modder en moest ik naar beneden van een Heuvel. Toen had ik wel even schrik. Maar door mijn schoenen gleed ik niet uit. Ze hebben redelijk veel grip. Dat merk ik bij iedere stap die ik zet. Je voeten blijven ook lekker droog. Maar je enkel is ook goed beschermt en niet te vast. Ik verdraag geen hoge schoenen meer. Een lage schoen is beter voor mijn enkel. De schoenen kan je gemakkelijk onderhouden met een borsteltje en wat water. Ik ben fan van dit merk en deze schoen!

Ik betaalde een 169,95 euro voor deze wandelschoenen. 2,5x zo duur als mijn vorige wandelschoenen maar deze zijn het wel waard. Ik denk niet meer aan mijn portemonnee maar aan mijn voet. Als mijn voet beschermd is en geen pijn meer doet, ben ik echt gelukkig. Dat is vele belangrijker. Goedkoop is niet altijd beter hoor. Dat merk ik zelf nu ook wat een groot verschil deze wandelschoen is met mijn vorige wandelschoenen.

Ondertussen zijn ze 1 jaar oud en draag ik ze tijdens iedere wandeling met heel veel liefde. De wandelschoenen kan je nog steeds online bestellen. Of je kan ze kopen bij Runnerslab. Ze werken nu wel op afspraak. Die je online kan maken of je kan er naar bellen.

Draag jij hoge wandelschoenen of lage wandelschoenen?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.