Jurgen Bollen versierd ieder jaar zijn Jurgenns Christmas House met prachtige kerstversiering. Dit jaar is hij extra vroeg begonnen met het versieren. Vanaf oktober is hij begonnen aan de prachtige inkom, die er trouwens anders uitziet dan vorig jaar. Vorig jaar ben ik er ook geweest en dit jaar zag ik er een paar nieuwe dingen. 400000 lichtjes, 45 kerstbomen en maar liefst 20000 kerstballen. Ben je er nieuwsgierig naar geworden, lees dan snel verder.

Jurgenns Christmas House

Veertig vierkante meter extra in een prachtige magische omgeving.

Dit jaar heeft Jurgen er voor gezorgd dat we 40 vierkante meter extra hebben om de kerstsfeer op te snuiven. Maar hij heeft nu ook 13 nieuwe thema’s, waaronder het prachtige roze dat je hier onder ziet op de foto. Plus dit jaar krijgen krijgen we 10 extra kerstbomen te zien. Er was dit jaar ook een santa shop waar je leuke kerstversiering kan kopen. Maar je kan er ook iets gezelligs drinken met vrienden of je familie.

Vorig jaar ben ik er ook geweest en toen zag het er helemaal anders uit. Hoe het er uitzag? Dat kan je hier na lezen. Natuurlijk schreef ik er vorig jaar ook een blog over. Het huis was toen versierd met 34 kerstbomen, heel veel glazenbollen en lichtjes.

Extra informatie over Jurgenns Christmas House:

  • Jurgenns Christmas House is iedere dag open vanaf 15.00u tot 23.00u.
  • Het kersthuis kan je bezichtigen tot 5 januari 2020.
  • Adres: Koutermanstraat 19, 3570 Alken (België).
  • Parking: Je kan parkeren tegenover de Koutermanstraat 19.
  • Wil je extra info over Jurgenns Christmas House? Klik dan hier, dan kom je terecht op zijn facebookpagina.
Jurgenns Christmas House

Wat vond ik zelf van Jurgenns Christmas House?

Jurgen blijft ons verbazen met zijn kerst versiering. Ieder jaar maakt hij er iets unieks van. Dit jaar vond ik het mooier dan vorig jaar. Ik vond het wel leuk dat je er nog een wens kon doen. Misschien brengt die wens mij wel een beetje geluk. De bar en de santa shop vond ik dit jaar prachtig versierd. Ik bleef er maar naar kijken, ja Jurgen je hebt mij overtuigd om terug te komen. Ik moet bekennen dat ik er nog geen spijt van heb gehad.

Conclusie: Jurgenns Christmas House blijft iedere editie vernieuwend en is dan ook een aanrader.

Jurgenns Christmas House is een gezellige magische plaats voor jong en oud. De 13 nieuwe thema’s kan je er zeker ontdekken. Je merkt echt dat Jurgen een grote kerst fan is. We kunnen hem geen ongelijk geven. De mooie en gezellige kerst sfeer willen we allemaal. Op naar volgend jaar voor een nieuwe editie.

Ben jij er al naar toe geweest? Of weet je nog een leuke kerstmarkt of huis voor mij?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.