Nieuwste artikel

 • Een avondwandeling langs het platteland van Schaffen.

  Een avondwandeling langs het platteland van Schaffen.
 • Magisch wandelen in de Bollenstreek van Lisse.

  Magisch wandelen in de Bollenstreek van Lisse.
 • Knooppunten wandeling in het Walenbos te Tielt-Winge.

  Knooppunten wandeling in het Walenbos te Tielt-Winge.
 • Prachtige wandeling langs de bollenstreek in Noordwijkerhout.

  Prachtige wandeling langs de bollenstreek in Noordwijkerhout.

Ik doe mee aan de Q Run To You, dus heel veel trainen…

Q Run To You

Onlangs zag ik een evenement voorbij komen van Q Music België op facebook. Het was namelijk een loop evenement van hun en dat noemt Q Run To You. Je loopt 5km in een magisch verlicht parcour op 23 maart.

Een paar jaar geleden was de Q Run To You in Hasselt en zelfs al in Aalst.

Hasselt was eigenlijk niet zo ver maar als beginner (toen) zag ik dat helemaal nog niet zitten. Aalst vond ik dan weer helaas iets te ver. Maar dit jaar zag ik dat het in Mechelen was. Al jaren vond ik niemand die mee wou naar dit event. Gelukkig voor mij heb ik nu een nieuwe vriendenkring en één kameraad wou mee gaan helpen. Ik was natuurlijk super blij. Ben er ook wel een beetje nieuwsgierig naar.

Wat is de Q Run To You?

De Q Run is eigenlijk niet echt een wedstrijd. Je schrijft je eigenlijk in met 2 helaas kan je dit niet alleen doen. Want je hebt een partner nodig om te lopen.

Het concept is eigenlijk is eigenlijk heel simpel. Je schrijft je met 2 in, start beide aan de Q Run maar aan een andere kant en zo loop je 5km naar elkaar toe. Aan de finish zie je trouwens weer je partner. Daarna kan je gezellig samen dansen. Als je het mij vraagt, is dit toch een leuk concept of niet?

Wat kost het om mee te doen aan deze Q Run?

Om je in te schrijven kost het je 40 euro voor 2 personen. Ze hebben wel een paar gegevens van je nodig zoals je t-shirt maat, je naam en rijksregisternummer. In die prijs is het volgende inbegrepen: toegang tot de run en de party. Plus de verzekering hoort er ook bij. Maar ook leuke goodies, gebruik van gemeenschappelijke kleedkamer, foto’s die je ook mag downloaden en nog vele meer. Wil je meer info over deze Run? Klik dan hier op deze link.

Ik kan echt niet wachten om deel te nemen aan deze Q Run.

Ik ben trouwens niet gesponsord om dit artikel te schrijven. Maar ik ben echt nieuwsgierig naar dit event. Want lopen op muziek met lichtgevende accessoires lijkt mij echt leuk. Plus ik heb nog nooit aan zoiets meegedaan. Dus ja ik ben enorm nieuwsgierig.

De komende weken ga ik hier trouwens in een weekly op maandag hier over schrijven. Want natuurlijk moet ik ook trainen om 5km te halen. Momenteel loop ik 5km tussen de 35 en 42minuten. Ik wil namelijk dat de duur naar 30 minuutjes gaat. Ik ben echt benieuwd of het mij gaat lukken. Heb jij trouwens al meegedaan aan dit evenement of een wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. Filip Vereecken
  8 februari 2019 / 7:58 am

  Superleuk! Ik ga voor jou supporteren hoor 😉

 2. Krystle/Batboy
  9 februari 2019 / 12:59 pm

  Wat leuk dat je daar aan mee gaat doen. Ik ben niet sportief dus zal mij niet snel opgeven.
  Succes met trainen!

 3. 10 februari 2019 / 10:19 am

  Oh geweldig. Ben heel benieuwd hoe dat er uitziet en wat je er van gaat vinden.
  Heb zelf ook ooit eens wat wedstrijden mee gedaan. Maar dat was gewoon bij daglicht haha.
  Succes met de voorbereidingen!!

 4. 10 februari 2019 / 2:50 pm

  Wat leuk! Is eens wat anders dan allemaal dezelfde kant op gaan.

 5. 10 februari 2019 / 9:44 pm

  Ik had hier nog nooit van gehoord, klinkt wel leuk. Zelf ben ik totaal geen hardloper haha Veel succes.

 6. 11 februari 2019 / 5:39 pm

  Ik vind dit een heel leuk idee, maar ik zou er toch ook wel weer eventjes moeten inkomen en trainen! 5 km moet zeker wel lukken!

 7. 12 februari 2019 / 4:04 am

  Nog niet eerder van gehoord. Lijkt mij inderdaad best nog een leuk concept…

  Veel plezier voor jullie 2

 8. 14 februari 2019 / 12:07 am

  Goed dat je dit doet. Ik ben geen hardloper. Ben er wel mee begonnen, maar kreeg last van shin splints.