Ik heb al een tijdje niet meer geblogd. Sinds februari blogde ik eigenlijk niet meer. Niet omdat ik een schrijvers block had maar om mij een maandje te focussen op mijn revalidatie, uiteindelijk werden dit 2 maanden deels door de revalidatie en deels door het virus dat nu rond gaat. Voor het virus had ik al 7 artikels klaar staan over wandelingen. Het waren natuurlijk wel korte wandelingen. Maar wel heel leuke wandelingen. Zo stippelde ik zelfs eentje uit met alleen google maps. Dat vond ik zelf heel leuk om te doen. Maar nu het virus de ronde ging en wij in België in een lockdown zitten. Heb ik beslist om even geen wandelingen online te zetten. Toen vroeg ik mij echt af. Waar ga ik nog over schrijven?

Waar ga je dan over schrijven op je blog?

Die vraag heb ik mijzelf de laatste weken gesteld. Ik heb een outdoorblog en een kleiner thema er in is lifestyle . Onder lifestyle plaats ik meestal mindfulness en positieve tips. Waarover kan ik wel schrijven revalideren, wandelaccessoires, positieve tips, mindfulness, beweeg tips en ook geluksmomentjes. Ik heb een paar ideetjes in mijn hoofd maar ook voor in de toekomst.

Ik wil mij in de toekomst na dit alles meer focussen op outdoor. Dat vind ik zelf ook leuk. Ik ben iemand die graag buiten is. Daar ben ik het gelukkigste.

Ik ben terug, vanaf nu vind je hier 4 tot 5 nieuwe artikels per week.

Vier tot vijf artikels per week lijkt veel. Maar ik kan over heel veel dingen bloggen zoals mijn revalidatie. Want na de diagnose ben ik even gestopt. Maar wat gebeurde er precies na de diagnose? Hoe heb ik mijzelf terug leren wandelen? Ja deze tips ga ik zeker even delen. Want dat is zo ontzettend belangrijk. Ik ging dan wel naar de kinesist. Maar ik maakte wel mijn eigen revalidatieschema. Ook daarover wil ik bloggen. Want dat is zo belangrijk als je zelf nu revalideert. Ik ga ook terug wat beweeg tips delen. Want te veel zitten en liggen in de zetel zorgt voor roest in je lichaam. Ja dat is echt waar. Als ik niet beweeg dan mank ik en heb ik nog meer pijn. Wat soms echt niet leuk is. Maar bewegen is beter voor mijn voet zei de voetspecialist.

blog

Nieuwe layout die net een beetje anders is.

Sinds vorige vrijdag en dit weekend heb ik constant gewerkt aan mijn website. Ik wou geen simpele bloglayout meer. Zo vond ik het belangrijk dat de layout niet te veel zwart wit is. Je ziet ook niet de laatste artikels meer gewoon zoals een gewone blog. Bovenaan zie je de 3 belangrijkste onderwerpen van mijn blog. Daaronder zie je dan weer een welkoms tekstje met meer info over de blog. De eerste categorie die je ziet is persoonlijk & revalideren, als tweede wandelen en als laatste de categorie lifestyle. Je kan op de afbeeldingen gewoon klikken. Als je klikt op een artikel dan zie je pas de sidebar. Geen sidebar meer op homepagina vond ik iets mooier en professioneler.

De kleuren zijn licht groen, donker groen en wit. Het groene heb ik gekozen om dat dit meer past bij mijn blog en mijzelf. Ik hou echt van de natuur en de kleur groen. Zelfs in huis heb ik steeds meer groen. Ook in de tuin kan ik steeds meer genieten van al het groens.

Wat vind jij van mijn nieuwe website?

Auteur

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

11 Reacties

  1. Ik houd van kleur, dus dat vind ik geweldig. Ik hoop wel dat de meest recente post bovenaan blijft staan. Anders vind ik het altijd zo’n gezoek op een blog. En dan is het meer een gewone website.

  2. Leuk dat je weer bent gaan bloggen en succes met je revalidatie. Ik ben hier nieuw dus weet niet hoe je lay-out voorheen was, maar het ziet er goed uit!

Schrijf een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.