Greenspot Zammelen word ook wel eens de groene schatkamer genoemd. Deze plaats is zo mooi dat deze naam er eigenlijk wel bij past. Ik ga er bijna ieder jaar wandelen. Zo ben ik er zelfs al gaan wandelen in de winter, lente, zomer en herfst. Maar in de zomer vind ik het daar mooier. Dan zie je echt de graan velden, de vele fruitbomen en bloemen.

Greenspot Zammelen een dorpje bij Kortessem in het mooie Limburg.

In limburg heb je heel veel Greenspot Wandelingen. Ik heb alle Greenspot wandelingen al gedaan. Maar één wandeling is mijn favoriet en dat is Greenspot Zammelen.

Extra informatie:

Startplaats: Sint-Amandusstraat, Zammelen, Kortessem. Aan de kerk start je wandelroute.
Duur:1u en 20 minuutjes.
Afstand:7km de rode wandelroute.
Extra tip:Honden aan de leiband.

Er starten trouwens 3 Greenspot Zammelen wandelingen in dit dorpje en die gaan door het haspengauw. De rode wandeling is 7km, de blauwe wandeling is 4km en de oranje wandeling is 6km. Je kan er trouwens ook sommige wandelroutes combineren. Ik heb de oranje en rode route al gedaan. Beide wandelroutes zijn heel leuk en mooi om te doen.

Je vertrekt aan de kerk van Zammelen.

Daar vind je ook de wandelplannetjes terug en andere informatie over Zammelen. Je wandelt vooral langs fruit bomen, graan velden, bloemen en nog vele meer. Het natuurgebied is niet zo heel groot maar wel heel mooi. Zo heb je er ook een kijktoren en zie je heel veel insecten zoals bijvoorbeeld wespen en vlinders. Wandelen op bruggetjes vind ik altijd zo leuk. Je wandelt er ook op holle wegen, beetje asfalt, gras en andere wandelpaden.

Hou je van heel veel afwisseling tijdens een wandeling? Dan is dit natuurgebied echt een aanrader!

Natuurlijk heb ik een paar foto’s gemaakt van de wandeling in Greenspot Zammelen. Kijk je mee?

Greenspot Zammelen
Greenspot Zammelen
Greenspot Zammelen
Greenspot Zammelen
Greenspot Zammelen
Greenspot Zammelen

Wat vond ik zelf van de wandeling en het natuurgebied van Greenspot Zammelen?

Ik ben er eigenlijk al heel veel gaan wandelen. Het is er zo mooi, stil en daar kan ik echt genieten van de natuur. De afwisseling in de natuur en de wandelpaden is zoiezo al leuk. Bij de kijktoren heb je trouwens een heel mooi uitzicht. Ik kan er eigenlijk niks negatiefs over zeggen.

Zou ik er nog eens gaan wandelen?

Je kan het eigenlijk al een beetje raden. Ik zou er dit jaar terug gaan wandelen. Vorig jaar kon ik er jammer genoeg niet gaan wandelen. Maar deze zomer ga ik er terug wandelen en misschien jij ook wel. Ben jij er al gaan wandelen? Wat vond je er zelf van

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.