Welkom in 2020, leuk om je hier terug te zien. Gelukkig nieuwjaar. Dit gaat een fantastisch jaar worden voor jou en mij. Dat gevoel heb ik echt, een nieuwe ik of een nieuwe jij. Vele positiever, vrolijker en een nieuwjaar, meer geluk en nieuwe herinneringen.

Gelukkig nieuwjaar, het is 2020. Kan je dat geloven?

Ik kan het nog steeds niet geloven dat het al 2020 is. 2019 is zo snel gegaan, daar ben ik eigenlijk een beetje blij om. 2019 was een jaar met gemengde gevoelens. 2020 word anders, natuurlijk moet ik nog altijd verder revalideren. Ik heb er vrede mee, dat is ergens vele beter voor mijzelf dan er negatief over te zijn. De hoop geef ik niet op hoor.

Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar. Want vandaag is er weer een nieuwe dag, om mooie herinneringen te maken. Je gaat een prachtige toekomst tegemoet. Ik wens je veel geluk, liefde en heel veel mooie dingen toe. Ik wil je ook bedanken dat je mijn blog leest en volgt.
Liefs Sanne.

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

1 Reactie

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.