Vorig jaar schreef ik ook een leuke blogpost over mijn bucketlist. Helaas heb ik maar een paar dingen voltooid. Ik vind een bucketlist handig om zo meer doelen te bereiken. Door mijn revalidatie kon ik mij niet echt concentreren op mijn lijstje. Wat ik eigenlijk wel een beetje jammer vond. Maar hey dit is een nieuw jaar, vol nieuwe kansen. Dit is mijn bucketlist. Het is wel al maart maar met deze bucketlist ben ik momenteel bezig.

Mijn bucketlist is deze keer een beetje anders.

Geen opsomming maar wel een leuk lijstje dat zeker haalbaar is om te doen. Ik hou er wel van om af en toe eens een lijstje te schrijven. Dit is mijn lijstje en misschien wil jij wel mee doen?

1. Wandelen in verschillende gemeentes.

Dit jaar wil ik heel veel leuke wandelingen doen. Zo wil ik wandelen in verschillende gemeentes. Maar er is één probleem. Ik mag maar 1 keer wandelen in een gemeente. Ja deelgemeentes tellen gelukkig ook mee als een aparte gemeente. Om de drie maanden zal ik in een blogpost mijn resultaat laten zien. Je ziet dan echt in hoeveel verschillende gemeentes ik ben gaan wandelen. Tot nu toe staat de teller op: 26 gemeentes. Ook jij kan aan deze challenge meedoen. Je kan de wandelingen delen met de tag #wandelchallenge2021. Ik ga ze vanaf nu ook delen onder deze hashtag.

2. Kajakken, staat al zolang op mijn lijstje.

Ik wil sinds 2019 al heel graag kajakken. Het is mijn droom om te kunnen kajakken. Ik had de pech dat ik in 2019 een ongeval had. In 2020 was ik nog steeds druk bezig met mijn revalidatie. Maar nu dit jaar wil ik echt kajakken. Niks houd mij nog tegen. Mijn voet is redelijk met ups en downs. Oké misschien houdt het weer mij wel een beetje tegen.

3. 10km wandelen.

Ja ik wil heel graag 10km kunnen wandelen. Soms kan ik 9km wandelen maar ook niet altijd. Meestal heb ik dan ook wat pijn. Ik probeer echt rustig te wandelen en dan lukt het wel. Misschien lukt het wel als ik even een pauze neem. Meestal doe ik dat wel. Maar dan voor 10km een iets langere pauze. Ik ga het zeker proberen en er over schrijven op deze blog.

Ik heb dit jaar maar 3 doelen gezet op mijn bucketlist.

Als ik heel eerlijk ben vind ik dat genoeg. Het eerste doel neemt al heel veel tijd in beslag. En ik wil dat doel ook behalen. Momenteel zit ik aan 26 gemeentes en dat aantal kan nog op lopen. Het 2e doel wil ik ook behalen en dat ga ik ook doen. Tja en het derde doel op mijn bucketlist hangt van mijn voet af. Daar kan ik zelf niet veel aan doen. Maar ik kan er wel aanwerken en dat ga ik ook doen. Stel jij wel eens een bucketlist op?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

1 Reactie

  1. Dat is een mooie lijst 🙂 Duidelijke dingen die je nauw aan het hart liggen, ik ben er zeker van dat je de mentale kracht hebt om deze doelen te halen. Komt goed, want je bent met al die mooie wandelingen die ik hier zie passeren al goed op weg!
    Bij de eerste challenge vraag ik me wel af hoe je bepaalt bij welk dorp een wandeling hoort, want zeker langere wandelingen gaan door meerdere dorpen. Is het dan het dorp waarin het startpunt ligt?

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.