Gisteren keek ik de hele dag al uit naar de prachtige super maan van 2019. In de namiddag was ik gaan wandelen met Diezel in Molenstede. Die wandeling komt trouwens binnenkort online. Maar goed ik dwaal even af van de super maan.

Op mijn verlanglijstje staat al een tijdje om de maan te fotograferen.

Zo ging ik rond 20u naar buiten maar de hele tijd waren er wolken voor de Maan. Na 21u ging ik nog eens opnieuw naar buiten, ja poging 2 dus. Maar helaas mislukte die foto’s ook.

Uiteindelijk werd het poging 3, 4 en 5.

Dit was de eerste keer dat ik de maan fotografeerde. Dus ik moet nog een klein beetje oefenen. Hopelijk vinden jullie mijn foto’s toch wel leuk. Ik vond het super leuk om deze maan te fotograferen. Ik heb geen statief gebruikt.

Wat heb ik dan wel gebruikt? Ik stond bovenaan de trap en zat op mijn vensterbank en zo maakte ik dus een foto van de maan. Hier onder vind je alvast het resultaat:

Heb jij ook foto’s gemaakt van de super maan? Wat vond je zelf van deze maan?

Auteur

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

12 Reacties

  1. Het ziet er zeker mooi uit! Ik wist alleen niks over de super maan, lees er vandaag pas van alles over op FB en internet 🙂

  2. De vorige bloedbaan heb ik gezien, maar dezelfde supermaan was ik helaas vergeten. Ik heb er geen foto’s van genomen. Het lijkt me altijd moeilijk om iets dat zo mooi is vast te leggen op camera.

  3. Ik heb nooit zoveel met de maan, of nou ja, bij speciale manen slaap ik slecht hahahaha Dus ben er liever niet van op de hoogte 🙂

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.