Als kind kenden we allemaal de magische kerst reclame van Coca Cola met de kersttruck. Je ziet tijdens de kerstperiode deze magische reclame op tv. Als kind kon ik uren kijken naar die vrolijke reclame met de kerstman op de achterkant van de vrachtwagen met zijn flesje cola. Toen ik klein was zei ik altijd “oh die Coca Cola kersttruck wil ik zien in het echt”. Het is altijd een beetje een droom geweest om deze kersttruck te zien in het echt. Het kwam er nooit van. Dan moest ik werken of hij kwam nergens in mijn buurt. Er gebeurde altijd wel iets, waardoor dit gewoon bleef staan op mijn bucketlist. Maar gisteren kwam dan eindelijk mijn kinderdroom uit.

Coca Cola kersttruck in Leuven.

Een tijdje gelezen zag ik op Facebook dat deze kersttruck kwam in Leuven, Mechelen, Aarschot en nog op andere plaatsen. Ik koos voor Leuven omdat het niet zo ver is van mijn thuis. Maar ik had gisteren ook een namiddagje vrij. Ik en mijn moeder gingen daarom samen naar Leuven met de bus. Dat was ook al een heel avontuur maar goedkoper en gezonder dan de auto. Zo hoefden we ook geen parking te zoeken. Want de parking in Leuven is echt niet goedkoop. Maar goed ik dwaal even af van mijn kinderdroom.

Toen de bus het station binnen reed van Leuven zagen we de kersttruck van coca cola al staan in de verte. De grote vrachtwagen was gelukkig geen mini versie van de kersttruck (zoals ik gisteren hoorde van een volger op instagram). Het was er echt niet druk. Ik had het drukker verwacht.

Coca Cola kersttruck

De buitenkant van de kersttruck was sfeervol en magisch.

De buitenkant vond ik iets mooier dan de binnenkant. Je zag er lichtjes en een kerstman op de truck. Natuurlijk kreeg je er ook een blikje coca cola, anders zou het niet coca cola zijn hé? Er was ook een leuk spelletje. Zo moest je op een kerst vraag antwoorden. Een vraag die je kreeg was bijvoorbeeld hoe vier je kerstmis? Je kreeg 2 antwoorden en je moest er eentje uit kiezen. Daarna drukte je op een rode knop maar je moest wel snel zijn. Had je een match? Dan moest je even wuiven in de camera en dan kreeg je een coca cola zero fles. Mijn moeder won er eentje en ik helaas niet. Maar dat vond ik niet zo erg. Ik vond de wagen vele leuker.

De kerstman zat in de kersttruck van Coca Cola.

Mijn moeder wou er niet mee op de foto. Natuurlijk wou ik wel op de foto. Vroeger deed ik dit niet zo graag, tegenwoordig probeer ik mijn grenzen wat te verleggen. Het was zo grappig om samen met de kerstman mijn duim omhoog te steken. De kersttruck was van binnen versierd met een een open haard en wat kerstversiering.

Wil jij ook deze kersttruck in het echt zien?

Je kan deze kersttruck nu zondag in Mechelen zien. Maar er zijn ook nog andere datums en plaatsen waar hij komt. Hij komt trouwens ook in Nederland. Woon je in België klik dan hier. Als je in Nederland woont klik dan hier.

Wat vond ik zelf van de kersttruck van Coca Cola?

Het was een droom die eindelijk uit kwam. De kersttruck was net zo magisch als op tv. Ik vond de magische sfeer die er rond hing zo leuk. Iedereen was zo vrolijk en lief tegen elkaar. Zo zou het alle dagen moeten zijn. Je hoorde er trouwens ook gezellige kerstmuziek. Een paar mensen begonnen er op te dansen, zo leuk om te zien hoe een leuke periode mensen dichter bij elkaar brengt.

Conclusie: De magische kersttruck moet je gewoon gezien hebben.

Hou je van kerstmis en alles dat er om heen draait? Dan is dit echt een aanrader om te doen met de hele familie. Het is er zo gezellig. Je gaat er zeker geen spijt van hebben.

Heb jij de kersttruck van Coca Cola al gezien? Wat vond je vroeger als kind van deze reclame?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.