Dit jaar had ik een prachtige bucketlist bedacht. Maar door mijn revalidatie heb ik ze niet kunnen afmaken of er een deel van kunnen doen. Ik heb daarom een nieuwe en leukere bucketlist bedacht. Maar ook een bucketlist waar voor ik geen partner nodig heb. Eentje waarin ik wil groeien als persoon voor mijzelf.

Wat staat er eigenlijk op mijn bucketlist?

Vorig jaar stond er op mijn lijstje de bollen velden, dat was trouwens een hele leuke vakantie geweest in april. Maar ook het Keukenhof stond op mijn lijstje. Dit jaar en volgend jaar doe ik het anders. Natuurlijk zal ik hier over ook bloggen. Wat staat er nu op mijn lijstje? Dat lees je hier onder:

 1. Ik ben al blij als ik 2km kan wandelen.
 2. Een meditatie houden bij een prachtig uitzicht.
 3. Positiever leren revalideren.
 4. Het verleden leren loslaten en vooral de negatieve dingen er rond.
 5. Er voor zorgen dat mijn voet, enkel en hiel geneest.
 6. Vijf minuten kunnen fietsen op een hometrainer. Mijn kuiten zijn sinds het ongeval zo slap als iets.
 7. Ik wil ontzettend graag terug langere wandelingen maken.
 8. Alleen op vakantie gaan maar alleen als ik goed kan wandelen.
 9. Werken aan de spieren van mijn lichaam.
 10. Wandelen, stappen en werken zonder pijn aan mijn voet en hiel. Pijn vrij zijn.

Aan het begin van het jaar stonden er andere dingen op mijn lijstje zoals een weekendje naar Duitsland. Of een dagje wandelen. Zoals ik eerder vertelde is deze bucketlist anders. Ik vind het nu belangrijker om eerst goed te revalideren. Zodat ik er na nog altijd een andere bucketlist kan bedenken.

Heb jij al een bucketlist voor volgend jaar?

Schrijver, Creatieve persoon, wandelaar en geniet graag van het leven.

11 Reacties

 1. Geen bucketlist, wel al veel leuke dingen op de plannig voor 2020. Hoop dat jij de jouwe helemaal kan afvinken!!

 2. Zelf heb ik niet echt een bucketlist, maar wel dingen die ik graag zou willen doen. Ik hoop voor jou dat je revalidatie vanaf nu stukken voorspoediger verloopt en je op jouw bucketlist straks alles kunt afstrepen.

 3. Zo goed dat je een list hebt gemaakt die meer op jezelf is gefocust! Stapje voor stapje kom je steeds verder hopelijk. Heel veel sterkte meis en fijne feestdagen!

 4. Ik heb een hele lange bucketlist, maar ik vind jouw concept wel een toppertje. In plaats van een hele lange lijst, een concrete maken die je binnen een bepaalde tijd wil afronden. Dan ga je veel gerichter aan de slag! Voor jou hoop ik dat je je bucketlist mooi kunt afwerken en daarmee ook een stuk kan afsluiten. Fijne kerst!

 5. Hmmmm, ik heb niet zoveel met een bucketlist (het principe bedoel ik). Ook niet met goede voornemens aan het begin van het nieuwe jaar. Ik geloof erin dat je dat iedere dag kunt doen. Als ik denk aan wat ik zou willen dan is dat meer (hot)yoga doen (voor de ontspanning), meer mediteren, rust nemen, kiezen voor mijzelf, vaker ‘nee’ zeggen. En genieten. Dat laatste staat op nummer 1. Genieten van dat wat er is. Glas is meer halfvol dan halfleeg of zoiets…

 6. Nog de beste wensen voor 2020! Ik vind dit een mooie bucketlist en ik hoop je snel dingen ervan af kan strepen!

 7. Ik hoop voor je dat het allemaal lukt. Misschien handig om ook iets op je bucketlist te zetten dat niet afhankelijk is van je voet revalidatie. Een doel behalen heeft nl een positieve uitwerking op hoe je je voelt.

 8. Mooie bucket lijst. Zal deze ook eens maken voor me zelf.Hoop dat het je gaat lukken allemaal. Heel veel sterkte toegewenst.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.