Over Mij

Hallo daar,

Ik ben Sanne, 31 jaar, blauwe ogen, trekt het liefst op avontuur met haar camera in de ene hand en in de andere hand haar trouwe viervoeter Diezel. Samen genieten we van ons leventje in België.

Mijn passie is: Schrijven, natuurfotografie maar ik ben ook een honden liefhebber. Houdt van de kleur blauw en is verzot op aardbeien. Wandelen, hardlopen en lezen zijn helemaal mijn ding.

Sinds 2011: Ben ik het baasje van Diezel. Hij is een kruising border collie en labrador. Dit jaar word mijn kleine vriend 8 jaar!

Niet vergeten: Onze kendo is 13,5 jaar geworden en hij was/is mijn beste vriend. Nooit zal ik hem vergeten.

Wist je dat ik heel veel bijnamen heb? Heel veel mensen noemen mij San, Sannie of Sanny. Maar ook Sanntje of Sanneke. Die laatste bijnaam vind ik zelf een beetje irritant…

Heeft dit jaar 2 goede voornemens:

  1. Dit jaar start ik terug met hardlopen. Na een tijdje stil gezeten te hebben door persoonlijke redenen. Ik zal hier elke week een blog over schrijven met de vele ups en downs. Oh want spierpijn zal ik wel hebben. Deze artikelen mag je verwachten vanaf 14 januari 2019.

  2. Ik wil meer genieten van het leven. De laatste maanden, werkte ik alleen, betaalde de rekeningen, slapen, beetje geld sparen, eten en dat was alles wat ik deed op één dag. Ik genoot eigenlijk niet meer echt van het leven. Hier moet ik echt aan werken. Zo wil ik heel graag meer genieten.

Sanlavie, mijn nieuwe blog!

Sanlavie mijn blognaam bestaat deels uit mijn naam en la vie is Frans voor het leven. Ik ben trouwens 1/4e Frans en heb dan ook een Franse achternaam. Net daarom heb ik er voor gekozen om mijn Franse roots te verwerken in mijn blognaam.

De bedoeling van deze blog is om mensen meer te laten wandelen, hardlopen en om meer te genieten van ons leven.

Ik blog vooral over: meer bewegen, wandelen in Begië en buitenland. Maar ook over lifestyle. Lifestyle houdt in over leuke uitjes en events

Contact

Je kan mij contacteren op volgend email adres: info@sanlavie.be